Møt en enklere og mer personlig bank i Kjøpmannsgata

Nå kan du ta med våre tjenester – og din personlige rådgiver – på farten i vår nye mobilbank! På Stjørdal lager vi også mer plass, til flere samtaler om din økonomi.

Få våre banktjenester der du er

Vi er opptatt av å være tilgjengelig der du er. Derfor har vi lansert en splitter ny app "Selbu Mobilbank" for våre kunder.

Har du lastet ned den nye mobilbanken vår enda? Her får du full oversikt over økonomien din, og enkel tilgang til de viktigste av våre tjenester. Vi har også gjort det enkelt for deg å kontakte din personlige rådgiver via mobilbanken.

Last ned appen via App Store eller Google Play:

     

 

Ikke alt kan løses i en app

Når du opplever store endringer i livet, er det godt å ha banken sin i ryggen. Uansett om du skal kjøpe din første bolig, går gjennom et samlivsbrudd eller opplever død i nær familie, er det viktig for oss å være der for deg. Å kunne prate og veilede deg – ansikt til ansikt.

Vi har tid til deg når livet skjer 💙

 

Mer plass til gode samtaler

For oss er det viktig å imøtekomme den økende etterspørselen etter våre tjenester. Selbu Sparebank ønsker å sikre at vi fortsetter å være tilgjengelig og levere de gode kundeopplevelsene til våre bankkunder.

Derfor utvider vi nå i Kjøpmannsgata på Stjørdal, for å ha mer plass til å snakke med deg når du trenger det.

Velkommen innom!

 

Gode betingelser

Selbu Sparebank tilbyr konkurransedyktige vilkår på finansiering og innskudd.

Tid til gode råd

Vi tilbyr våre kunder personlig rådgivning ut i fra dine behov. Vi ønsker å være en sparringspartner for deg og din økonomi.

Kort ventetid

Selbu Sparebank har rask responstid og korte beslutningsveier. Hos oss slipper du å vente i kø for å få bistand med det du lurer på.

Priseksempel: Eff. rente 6,01%. Lån 2,5 millioner o/25 år. Totalt kr. 4.764.668