Ferietur uten reiseforsikring kan fort bli dyrt!

Vi i Selbu Sparebank kan med trygghet melde at vår reiseforsikring virkelig er en av markedets beste. Vår samarbeidspartner Frende Forsikring har vunnet flere år på rad i Norsk Familieøkonomi sin store forsikringstest.

Så umiddelbart etter at ferieturen er bestilt, bør du vurdere å ta en titt på hva vi kan tilby. For det å ikke ha reiseforsikring kan fort bli en dyr affære. 

 

Hva er egentlig reiseforsikring?💡

– Reiseforsikring er den tryggheten du kan gi deg selv og din familie hver gang dere forlater hjemmet deres. På den måten har du forsikret deg selv og dine eiendeler på reise. Med en god reiseforsikring får du hjelp om du blir utsatt for tyveri, ulykke, avbestillinger eller forsinkelser, eller at bagasjen rett og slett ikke kommer frem, sier Terje Ophaug, leder forsikring i Selbu Sparebank.

Artikkelen fortsetter under bildet

BILDE: Terje Ophaug, leder forsikring i Selbu Sparebank (foto: Selbu Sparebank)

Med reiseforsikring fra vår samarbeidspartner Frende, er du dekket fra du reiser hjemmefra og helt til du er tilbake fra turen din. Siden 2011 har Frende sin reiseforsikring blitt kåret til best i test. Norsk Familieøkonomi sin årlige test satte vår reiseforsikring på topp også i 2022.  

Kjøp reiseforsikring i nettbutikken vår

 

Terningskast 6 betyr noe

Vi har et ønske om at vår reiseforsikring skal være den beste for våre kunder, derfor er det betryggende at vår forsikring helt siden 2011 har blitt kåret til best i test. Her er et par av grunnene:

  • Ubegrenset dekning for medisinsk behandling
  • Ingen egenandel
  • Ubegrenset dekning ved avbrutt ferie og skade på leiebil
  • Gode dekninger ved uhell som forsinket bagasje, tapte utflukter eller arrangementer (dekker forsinket bagasje på inntil 6000 kroner per person)
  • Gode dekninger for død og invaliditet
  • Norskspråklig vaktsentral med medisinsk personell alle dager, hele døgnet
  • Gratis medisinsk rådgiving før du reiser

Det å bli syk på ferie kan koste skjorta

En av to utbetalinger på nordmenns reiseforsikring har med sykdom på reise å gjøre. I fjor ble det utbetalt ikke mindre enn 745 millioner kroner til nordmenn som hadde blitt syke på tur. De vanligste sykdommene her er magesjau, ørebetennelse, hudproblemer og forverring av helsetilstanden.

Artikkelen fortsetter under bildet

- Hvert år har vi reiseskader som koster millioner av kroner. Du vil ikke ta den regningen alene, sier skadesjef på reise i Frende Forsikring, Petter Lassen. 

Om du befinner deg i utlandet og blir dårlig, og da ikke har en reiseforsikring, kan fort regningen bli mye større enn du kan tenke deg, kun den minste ting kan gjøre en anselig innhogg i lommeboken.

Kjøp reiseforsikring i nettbutikken vår her

 

Legen venter allerede på deg gjennom mobilen din 

En av de mange grunnene til at reiseforsikringen du får hos oss er såpass god som den er, er at om du blir skadet eller syk på en fritidsreise (i Norge eller i utlandet) får du umiddelbar legehjelp på mobilen - helt gratis.

Her kan du få gratis videokonsultasjon med leger gjennom vår samarbeidspartner Eyr. De kan både gi råd og veiledning om generelle medisinske spørsmål som solbrenthet, forkjølelse, influensa, solbrenthet og mindre sår. Du kan også bruke appen på tur i Norge. (Bare husk å laste ned Eyr-appen før du drar og uhellet er ute, så går alt mye enklere!)

Med reiseforsikring i bagasjen, kan du ta ferie med lette skuldre - så da gjenstår det bare å pakke solbriller, badetøy, litt lesestoff, og ikke minst solkrem!  

Kjøp Norges beste reiseforsikring i nettbutikken vår

 

Har du barn over 21 år?

Barn (opp til en viss alder) er selvsagt dekket av reiseforsikringen til sine foreldre. Derimot er det lurt å skrive bak øret at denne forsikringen ikke gjelder for evig og alltid. I Frende er barn dekket av sine foreldres reiseforsikring frem til de fyller 21 år. Så om guttungen har bikket 21 år, og skal på sin første alenetur til Ayia Napa med guttegjengen, er det superviktig at han skaffer seg sin egen reiseforsikring! 

Har du familiereiseforsikring er også barnebarn og oldebarn dekket til de er 21 år, når de reiser sammen med deg.