Vi er en Lokalbank - hva betyr det for deg?

Vi har inngått samarbeid med Frende Forsikring!

Nå har Selbu Sparebank blitt en LOKALBANK. For at vi til enhver tid skal kunne tilby våre kunder de beste løsningene, har vi nå fått nye samarbeidspartnere. Vår nye samarbeidspartner på forsikring er Frende Forsikring.

Dette betyr at vi fra 25.10.21 ikke kan bistå ved spørsmål eller endringer knyttet opp mot dine forsikringer i Eika Forsikring.

 

Hvorfor Frende Forsikring?

  • Norges mest fornøyde forsikringskunder 3 år på rad!
  • Frende har fått tittelen "Best på skadeoppgjør" 2 år på rad
  • Frende er testvinner på bil, reise og barneforsikring

 

Gå til Frendes nettbutikk

Vanlige spørsmål og svar

Blir jeg automatisk kunde i Frende Forsikring?

Nei!

Ønsker du å videreføre dine forsikringer i Eika, trenger du ikke å foreta deg noe. Forsikringene dine vil bli automatisk fornyet og du får tildelt en ny forsikringsrådgiver av Eika Forsikring.

Ønsker du at Selbu Sparebank skal fortsette å være din forsikringsrådgiver, ta kontakt med din tidligere rådgiver eller bankens kundesenter, så ordner vi resten.

Jeg vil bli kontaktet for et forslag fra Frende Forsikring

Kommer Selbu Sparebank til å kontakte meg vedrørende Frende Forsikring?

Selbu Sparebank ønsker å gi alle kunder muligheten til å samle sitt finansielle behov på et sted, også forsikringene.

Alle bankkunder vil bli kontaktet på et tidspunkt vedrørende forsikring og få muligheten til å motta et uforpliktende tilbud.

Vi er ikke kapable til å ringe alle kunder med en gang, så dersom vi ikke har rukket å kontaktet deg enda, må du gjerne kontakte oss selv. 

Du kan kontakte din tidligere forsikringsrådgiver eller vårt kundesenter, så skal vi få utarbeidet et forslag på forsikringene dine i Frende.

Jeg vil bli kontaktet for et forslag fra Frende Forsikring

Hvordan blir jeg kunde i Frende Forsikring?

Ønsker du å bli en "Frende"? 

Ta kontakt med din tidligere forsikringsrådgiver i Selbu Sparebank eller vårt kundesenter så utarbeider vi et nytt forsikringsforslag til deg. Vi vil ordne alt det praktiske vedrørende oppsigelse fra ditt nåværende forsikringsselskap og overføring til Frende Forsikring.

Jeg vil bli kontaktet vedrørende overgang til Frende Forsikring

Kan dere hjelpe meg med mine forsikringer i Eika Forsikring?

Vi har avsluttet vårt samarbeid med Eika Forsikring. Vi kan derfor ikke hjelpe deg med spørsmål eller endringer knyttet opp mot dine forsikringer i Eika Forsikring.

Ønsker du å videreføre dine forsikringer i Eika, trenger du ikke å foreta deg noe. Forsikringene dine vil bli automatisk fornyet og du får tildelt en ny forsikringsrådgiver av Eika Forsikring. Ønsker du kontakt med Eika kan følgende kontaktpunkter benyttes:

Tlf: 915 03 850

E-post: post@eika.no

Hjemmeside: www.eika.no

 

Ønsker du at Selbu Sparebank skal fortsette å være din forsikringsrådgiver, ta kontakt med din tidligere rådgiver eller bankens kundesenter, så ordner vi resten.

Jeg vil bli kontaktet for et forslag fra Frende Forsikring

Hva skjer med mine nåværende forsikringer i Eika Forsikring?

Forsikringene vil bli automatisk fornyet i Eika Forsikring. Ønsker du å videreføre de forsikringene du har i dag, trenger du ikke å foreta deg noe.

Eika Forsikring vil utpeke ny forsikringsrådgiver for deg og du er velkommen til å ta kontakt med din nye forsikringsrådgiver fra 25.oktober 2021.

Eika Forsikring vil komme tilbake til hvem som vil være din nye forsikringsrådgiver.