God rådgivning har aldri vært viktigere

Tiden er inne for god rådgivning

Etter flere år med pandemi, påvirkes nå privatøkonomien av renteøkninger og høy inflasjon. Dette byr på flere utfordringer, noe som gjør at flere ønsker god rådgivning for tiden fremover.

   - En av de største utfordringene med inflasjon er at det gjør det vanskelig å gjøre økonomisk planlegging. Privatpersoner og bedrifter vet ikke hva varer og tjenester vil koste frem i tid, og da er det også utfordrende å beregne den reelle kjøpekraften, sier Mali Otnes, leder for privatmarked Trondheim i Selbu Sparebank.

Saken fortsetter under bildet

Bilde: Mali Otnes, leder for privatmarked ved Selbu Sparebanks kontor i Trondheim

 

Skremmende for mange

Otnes har flere års erfaring med å gi folk finansielle råd og veiledning. Hun understreker at temaet opptar de aller fleste med lån hos en bank, men at terskelen for å ta kontakt kan oppleves høy for mange.

   - Eksempelvis fikk vi veldig mange henvendelser under pandemien, mens vi så langt ikke har opplevd så stort påtrykk fra kunder. Jeg tror at de aller fleste forstår at inflasjon kan ha innvirkninger for deres private økonomi, men opplever temaet som skremmende, og dernest flaut å ta kontakt med oss for råd. Men nettopp det å ta kontakt og søke veiledning tidlig er avgjørende. På denne måten kan man ta grep før økonomien når et bristepunkt, understreker Otnes.

Er inflasjonen høy eller lav, så vil det ha negative konsekvenser for økonomien. Derfor opererer Norges Bank basert på en årsvekst i konsumprisene som over tid er nær 2 prosent.


Fast personlig rådgiver

Som kunde i Selbu Sparebank får du en fast kontaktperson som du kan kontakte direkte ved spørsmål rundt din privatøkonomi.

En prat når det passer deg

Vi er opptatt av at vi er tilgjengelig når kundene våre har tid til en prat om bank og privatøkonomi. Derfor kan kunder i Selbu Sparebank booke kundemøter når man selv ønsker gjennom vårt møtebookingsystem.

Her kan man selv velge dato, tidspunkt og om man ønsker møte via telefon, Teams eller fysisk.

Det er en av våre fineste egenskaper som en lokalbank - vi er fleksible og ønsker å møte kundene der de er.

Book et kundemøte her

 

En bank i nærheten

Selbu Sparebank har bankkontorer spredt i Trøndelag. Flere av våre kunder setter pris på de fysiske møtene med banken. Her kan man sammen diskutere ulike løsninger på spørsmål og utfordringer som dukker opp, over en god kopp kaffe.

God rådgivning + gode betingelser = sant

Vi kan tilby skreddersydd rådgivning tilpasset deg og dine behov sammen med gode betingelser.

Les mer

Forsikring for deg selv, ditt og dine kjære

Sammen med vår samarbeidspartner Frende Forsikring kan vi tilby forsikring for alle dine behov.

Til nettbutikken