Slik fyller du opp BSU i 2022

BSU – Boligsparing for ungdom – verdens beste spareform for deg under 34 år?  Slik kan du gå frem for å få fylt opp din BSU i løpet av 2022.

 

En genial måte å komme i gang med boligsparing på

BSU - Boligsparing for ungdom - er en genial måte å starte sparing til egen bolig. Visste du at det er mange fordeler med sparingen også?

- BSU-sparing er den beste sparemåten for deg under 34 år som ønsker å spare til bolig. Du får god rente på sparepengene, og du kan få inntil kr 5.500 tilbake på skatten pr år. Sparer du i BSU sikrer du deg egenkapital til kjøp av bolig, sier Astrid Jensen, kunderådgiver i Selbu Sparebank.

Les mer om Boligsparing for ungdom

astrid jensen kundrådgiver i selbu sparebank

Bilde: Astrid Jensen, kunderådgiver i Selbu Sparebank

 

Hvor mye må du spare for å fylle opp BSU?

Man kan spare 27.500,- kroner i BSU hvert år. De fleste har ikke muligheten til å sette inn et engangsbeløp på sin BSU-konto med en gang. Da kan det være lurt å fordele sparingen utover året.

  • Hvis man ønsker å spare hver måned fra januar til desember må man spare 2.291 kroner hver måned.
  • Hvis man ønsker å spare hver uke fra januar til desember må man spare 528 kroner hver uke.
  • Ønsker du å sette av et mindre beløp hver dag fra januar til desember? Da må du spare 75 kroner hver dag.

 

Opprett fast spareavtale

Sett opp automatiske trekk til din BSU-konto, så går sparingen av seg selv. Vi anbefaler at du setter opp trekkdato til når du får utbetalt lønn. Et fast beløp hver måned utgjør stor forskjell i løpet av et år. Pengene plasseres på din BSU-konto og du kommer nærmere boligdrømmen din uten å bruke mye energi på dette hver måned.

 

 

 

Ønsker du å starte sparing i BSU?

Send oss en e-post og vi oppretter BSU-konto til deg.