Hvilken betalingsløsning skal vi velge for vårt arrangement?

Småbedrifter, lag og organisasjoner har i dag tilgang til en rekke smarte betalingsløsninger som gjør det enkelt å håndtere betalinger under arrangementer og lignende. Disse løsningene gir ikke bare arrangementet deres en mer praktisk betalingsprosess, men kan også bidra til økt effektivitet og inntekter.

Det er varierende hvilken type betalingsløsning som passer til ulike typer arrangementer og utsalg. Det avhenger blant annet av hva slags type salg det er snakk om, og hvilke produkter det er som skal selges. Husk at våre dyktige rådgivere alltid er her for å hjelpe dere, og kan være med å finne fram til den betalingsløsningen som passer best til nettopp deres arrangement eller utsalg. Her vil vi ta for oss noen av de smarteste og mest brukte betalingsløsningene som finnes.

Artikkelen fortsetter under bildet

Mobilbetaling via Vipps

I første rekke anbefaler vi ofte kundene våre til å bruke Vipps som betalingsløsning under arrangementer der det skal selges noe. Vipps er både en smart og funksjonell løsning, og det er svært lett og oversiktlig å opprette en Vipps-bedriftskonto. Dersom det skulle være behov, vil våre rådgivere alltid være her for å hjelpe eller veilede dere gjennom opprettelsen av en slik konto.

Det er ikke mange i dag som ikke bruker Vipps, altså vil det være svært lett for de aller fleste kunder å betale via Vipps. I tillegg gir Vipps dere muligheten til å få et raskt oppgjør når salgsprosessen er over. 

Et smart tips er å bruke Vipps-QR koder under arrangementet. Når du oppretter en bedriftskonto får kontoen deres en unik QR-kode som kan brukes i ulike varianter. Når kunden skanner koden, blir de automatisk omdirigert til betalingssiden hvor de kan legge inn informasjon og fullføre kjøpet sitt. Koden kan for eksempel printes ut på plakater som dere kan henge opp rundt omkring på arrangementet, de kan festes på menyer som serveres eller legges ut - eller den kan vises på mobile enheter.

Les mer på Vipps.no

 

Online betalingsportaler

Småbedrifter som driver med salg over nettet kan dra nytt av ulike nettbaserte betalingsportaler, slik som Nets og Mastercard. Vipps tilbyr i dag også en egen betalingsløsning via nettet.

Våre dyktige rådgivere kan hjelpe bedriften din med å finne fram til den riktige og mest tilpassede bestillingsportalen for nettopp deres nettsalg, og kan også hjelpe til med oppsett og integrering av denne.

 

Artikkelen fortsetter under bildet

Betalingsterminaler

Vi anbefaler ofte kundene våre å ha en back-up løsning til de kontaktløse betalingsløsningene som tas i bruk. I tilfeller hvor noen av de smarte kontaktløse systemene er nede, kan en fysisk betalingsterminal være redningen for arrangementet eller utsalget deres!

Å investere i en betalingsterminal vil dermed gjøre det mulig å ta imot betalinger i form av fysiske kort. Disse systemene er vanligvis enkle å bruke, og gir dere muligheten for å få et samlet oppgjør etter at salget er fullført. Betalingsterminalene tilbys enten gjennom vår samarbeidspartner, Nets, eller iZettle. Dersom det er snakk om salg av store beløp, kan fakturering også være en mulighet å ta bruk av.

Uansett hvilken type betalingsløsning din bedrift velger å bruke, er det viktig å sikre dere at den valgte betalingsløsningen fungerer slik den skal før dagen da selve arrangementet eller utsalget skal avholdes. Et smart tips er derfor å kjøre en testrunde før den store dagen kommer. Vurder også om dere skal ha et alternativt betalingsalternativ tilgjengelig til bruk. Dette vil gjøre det mulig for alle kunder å kunne kjøpe og betale for tjenestene eller produktene dere skal selge, det kan bidra til å forbedre den totale kundeopplevelsen - og det kan være med å øke inntektene deres under arrangementet!

 

Tid for en prat?

Book et møte med vår ansvarlig for betalingsformidling Tonje Kjøsnes for å få veiledning og hjelp til å finne fram til hvilken betalingsløsning som er mest egnet til deres arrangement eller utsalg.

Book møte


Lykke til!