Flytte for deg selv i høst?

Tekst hentet fra Frende Forsikring. Skrevet av Marius Solberg Anfinsen (frende.no)

 

Dette er forsikringen du ikke må glemme.

Nytt sted og nye eventyr. Nye venner og store forventninger. Det er tusen ting du vil bruke penger på. Nye møbler, ny datamaskin, bredbånd til alt som skal streames, snappes og lastes ned. Pengene renner ut. 

Vi i Selbu Sparebank skjønner at innboforsikring kanskje ikke står øverst på listen. Først må du jo få ordnet med et sted å bo. Leie, kjøpe, kollektiv? Dessuten er du jo en forsiktig person, ikke sant? Mange tenker akkurat sånn, men likevel meldes det inn tusenvis av skader på private innboforsikringer i Norge hvert eneste år. 

 

Smart forsikringspakke for deg mellom 18 og 30 år

Frende ung er laget så du skal skal slippe å tenke på forsikringer i en travel hverdag. Forsikringspakken inkluderer reise, innbo - og ulykkesforsikring, og passer perfekt for unge i etableringsalder uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv eller deg og din samboer. 

Kjøp Frende ung i nettbutikken vår

 

Artikkelen fortsetter under bildet

Forsikre deg mot skikkelig uflaks 

Visste du at en standard innboforsikring ikke dekker uhell som at du mister mobilen, at TV-en går i gulvet, at vannglasset velter over PC-en eller at det gamle speilet fra farmor går i tusen knas? Dette har vi heldigvis tenkt på. Innboforsikringen i Frende ung-pakken inkluderer nemlig en uhellsdekning. Er skaden på under 5000 kroner i løpet av et år, betaler du heller ingen egenandel! Den knuste mobilskjermen får du derfor gjerne byttet gratis.

En god uhellsdekning hjelper deg med det som skjer i og utenfor huset ditt, samt ved flytting. 

Sjekk pris og kjøp Frende ung i vår nettbutikk

 

Hvilke skader melder unge om? 

Forsikring av innboet er viktig enten du er ung eller gammel, om du eier eller leier, om du bor alene eller i kollektiv. Innbo er alt i boligen din som ikke er fastmontert. Altså klær, elektronikk, sykler, frittstående møbler og liknende. Hvis du leier er det viktig å vite at huseieren kun forsikrer selve boligen, ikke tingene dine. 

Innboforsikring hjelper deg ved alt fra tyveri av småting fra boden til store utgifter etter oversvømmelse og brann. Det er brann som koster mest når det skjer, men for ungdom er det tyveri som er det hyppigste årsaken til å bruke forsikringen.

 

Lurt å vite om innboforsikringen 

Innboforsikringen i ung-pakken gjelder på adressen din i Norge, og den følger deg. Hvis du som student flytter, trenger du derfor ikke å melde ifra til oss. Hvis du likevel er folkeregistrert på en adresse til foreldrene dine, kan du være dekket av deres innboforsikring. Men ikke bare tro at du er dekket, be dem sjekke opp i det for deg! 

Vil du ha innboforsikring uten resten av Frende ung-pakken, kan du finne mer informasjon om innboforsikring her.

Ikke gamble med verdiene dine – det kan fort bli en dyrekjøpt erfaring.

 

God studiestart!