Ja, vi digger Frende Forsikring!

Etter sju måneders samarbeid har over tusen Selbu Sparebank-kunder blitt Frender.

 

Over tusen kunder er blitt Frender!

I slutten av oktober i fjor startet vårt samarbeid med vår nye forsikringsleverandør Frende Forsikring. Dette skjedde da samarbeidsavtalen med Eika Forsikring opphørte.

- Siden vi gikk over til Frende Forsikring, har over tusen kunder i Selbu Sparebank kjøpt forsikring i Frende. Dette er vi meget godt fornøyd med! sier leder for forsikring i Selbu Sparebank, Terje Ophaug.


Bilde: Leder for forsikring i Selbu Sparebank, Terje Ophaug.

 

Mange gode samtaler

Siden overgangen til nytt forsikringsselskap, har bankens forsikringsrådgivere jobbet godt. De har hatt mange gode og trivelige samtaler med bankens kunder, hvor de fleste ønsker å fortsette og ha sine forsikringer samlet med resten av hverdagsøkonomien i Selbu Sparebank.

- Selv om vi har jobbet hardt, er det enda mange av våre kunder som ikke er blitt kontaktet. Vi ønsker å ha en samtale med alle, men for de som venter på å bli kontaktet, må de gjerne kontakte banken eller sin rådgiver selv, smiler Ophaug.

 


Bilde: Avd. Forsikring i Selbu Sparebank (fra venstre: Ingfrid Vollan Stokke, Terje Ophaug og Liv Grete Moslet Lillebudal)

 

En god samarbeidspartner

- Vi opplever Frende Forsikring som en meget god samarbeidspartner. De siste månedene har de vist at de er gode på lokal tilpasning, de tilbyr konkurransedyktige priser og produkter, i tillegg til at de har et veldrevet skadeoppgjørsapparat, sier lederen for forsikring.

Terje Ophaug forteller videre at etter noen gode måneder har mye kommet på plass og at han ser meget lyst på fremtiden og samarbeidet videre med Frende Forsikring.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på forsikring

Dersom du enda ikke har fått et tilbud på forsikring fra Frende Forsikring, vil vi gjerne tilby deg dette.

Vi tilbyr både våre privatkunder og våre bedriftskunder gode betingelser og konkurransedyktige priser fra vår samarbeidspartner Frende.

Ta kontakt med din rådgiver eller kom i kontakt med en forsikringsrådgiver her.

 

Kom i kontakt med en forsikringsrådgiver

Vi har forsikringsrådgivere for både privatkunder og bedriftskunder. Sammen finner vi løsninger skreddersydd dine behov.