Trondheim

Velkommen til Selbu Sparebank midt i hjertet Trondheim!

Nærhet og ekspertise i Søndre Gate

I hjertet av Trondheim, langs den livlige Søndre Gate, finner du Selbu Sparebank - din dedikerte støttespiller for økonomisk rådgivning og banktjenester.

Vår lokale tilstedeværelse i Trondheim betyr at vi har tid til deg og er alltid klare for å møte dine individuelle behov når du trenger det.

 

 

Åpningstider

Vårt bankkontor i Trondheim er åpent for drop-in og planlagte møter:

  • Drop-in åpningstider: Mandag og onsdag fra 10.00 til 14.00
  • Kundemøter etter avtale: Tilgjengelig mandag til fredag.

Kontaktinformasjon

Adresse: Søndre gt. 16, 7011 Trondheim

  • Telefon: (+47) 73 81 00 00
  • E-post: post@selbusparebank.no

Direkte kontakt med din faste rådgiver

Trenger du råd eller har spørsmål? Hos oss får du fast personlig rådgiver. Rådgiveren kan du kontakte direkte for rask og relevant hjelp.

Alltid klar for en samtale

I Selbu Sparebank er vi dedikert til å være tilgjengelig for deg - uansett hvor du er eller hvordan du foretrekker å kommunisere. Velg mellom et fysisk møte i Søndre gate, eller et telefonmøte eller på Teams. Vårt mål er å sikre at du får bistand rundt dine økonomiske spørsmål uavhengig av møteformat.

Priseksempel - BLU innenfor 80% av markedsverdi:  Nom. rente 5,59%. Eff. rente 5,80%.  Annuitetslån kr. 2,5 millioner o/25 år. Total kostnad kr. 4.672 .397.

Bank + Megler = SANT 💙

Kjøp og salg av bolig er en av de viktigste handlene du gjør i livet. Sammen med våre lokalkjente eiendomsmeglere i Nylander &Partners i Trondheim sørger vi for at våre kunder får den beste rådgivningen.

Les mer